GRI Sürdürülebilirlik Raporlaması Eğitmenimiz tarafından hazırlanan İÇDAŞ Sürdürülebilirlik Raporuna LACP'dan GOLD Award

Published: 11.11.2013

Sercom İmzalı İÇDAŞ Sürdürülebilirlik Raporuna LACP’dan GOLD Award

Dünyanın en itibarlı halkla ilişkiler platformlarından LACP (League of American Communications Professionals - Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi) tarafından her yıl düzenlenen ‘2013 Spotlight Awards’ – ‘2013 Yılı Uluslararası İletişim Ödülleri’ değerlendirmesi sonuçlandı.

İçdaş Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş.‘nin 2012 Sürdürülebilirlik Raporu, tüm sektörleri içeren değerlendirmede 100 üzerinden 98 puan alarak ve "Dünya’nın En İyi 2. Sürdürülebilirlik Raporu" seçilerek, Altın Ödüle layık görüldü.

Bu rapor aynı zamanda, Türkiye’nin 5. ve Çelik Üretim Sektörünün 1. GRI A Seviye Raporu
Türkiye’nin GRI (Global Reporting Initiative-Küresel Raporlama Rehberi) A Seviyesinde hazırlanan 5. Sürdürülebilirlik Raporunu İçdaş Enerji Tersane ve Ulaşım A.Ş. 2013 Eylül ayında yayınladı. Bu rapor, Türkiye çelik üretim sektörünün ilk, enerji sektörünün de ikinci GRI A Seviye raporu olma özelliğini taşıyor.

İçdaş bu ilk sürdürülebilirlik raporu ile 2011-2012 yıllarına ait ekonomik, çevresel ve sosyal performansını yönlendiren; faaliyetleri sonucunda ortaya çıkan etkilerini yönetme konusunda yürüttüğü ölçme, izleme ve iyileştirme çalışmalarını ve bunların sonuçlarını paydaşlarına aktarıyor.