Taşıtlarda Enerji Verimliliği (TEV) Semineri gerçekleştirildi

Published: 16.06.2017

SKD’nin HED Akademi işbirliğiyle, iş dünyasında trafik ve yol güvenliği farkındalığını artırmak amacıyla planladığı seminer programının demo etkinliği 15 Haziran’da Kolektif House’ta gerçekleştirildi. 11 şirketten 25 kişinin katıldığı seminerde, özellikle şirketlerin filolarında yer alan araçlara yönelik güvenli sürüş bilgileri paylaşıldı.

Ülkemizdeki trafiğin güncel durumu, trafikte sürücüleri bekleyen tehlikeler, trafikte güvenli davranış, güvenli sürüşün bileşenleri, araç kullanırken doğru bilinen yanlışlar gibi konuları kapsayan eğitim ile şirketlerin trafikten kaynaklı iş kazalarının en aza indirilerek can ve mal kaybının azaltılması hedefleniyor.

Etkinlik kapsamında katılımcılar, emniyet kemeri simülasyonuna katılarak emniyet kemerinin hayati rolünü test etme şansı da buldular. 

Bundan sonraki süreçte ise demo eğitime katılan şirketlerden gelen talepler doğrultusunda HED Akademi tarafından SKD üyelerine özel, ücretsiz, 1 günlük ve şirketin tüm çalışanlarına yönelik detaylı bir eğitim şirketlerin kendi binalarında gerçekleştirilecek.